pijl

Groepscursus hypnobirthing

Ben je zwanger en wil je een complete cursus HypnoBirthing volgen samen met je partner, dan is de groepscursus wat voor jullie.

De groepscursus bestaat uit 5 avonden van 2,5 uur. Samen met maximaal 4 andere stellen loop ik met jullie door het hele geboorteproces en krijgen jullie oefeningen en handvatten om optimaal te kunnen ontspannen tijdens de geboorte van jullie kindje.

 “When you change the way you view birth, the way you birth will change”
– Marie Mongan

Het voordeel van een complete cursus: Je hebt meerdere weken om de geleerde technieken eigen te maken. Je krijgt veel praktische info en oefeningen. Veel oefeningen zijn gebaseerd op conditioneren (dus door herhaling eigen maken). Op die manier kun je samen helemaal voorbereid de geboorte met vertrouwen tegemoet zien.

zwolle john-looy-755994-unsplashzwolle ignacio-campo-1210476-unsplash

Mama: Je leert in de zwangerschapscursus hoe je optimaal kunt ademhalen en ontspannen. Door de kennis over je lichaam leer je je lichaam en je kindje te vertrouwen. In combinatie met de ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen leer je jezelf naar binnen te keren tijdens de geboorte. Zo kun je optimaal ontspannen en bewust de geboorte van je kleintje meemaken.

Partner: Jij leert in de cursus hoe het geboorteproces precies werkt, zodat je de geboorte kunt overlaten aan je partner die samen met haar kindje werkt. Je leert hoe je haar optimaal kunt ondersteunen tijdens dat proces. Door samen oefeningen te doen leren jullie samen te werken, zodat je precies weet wat je kunt doen (en hoe je dat kunt doen) om haar weer in haar ontspanning te krijgen. Ook leer je hoe je moet communiceren met je zorgverlener en welke vragen je kunt stellen.

Zo wordt de geboorte van jullie kindje iets dat helemaal van jullie samen is! Een proces waarin jullie samen de regie pakken van een ongelooflijk belangrijk moment in jullie leven! Een moment waar je met trots en blijdschap op terug kunt kijken!

De cursus kost €350,-. Wat krijg je hiervoor?

  • 5 cursusmomenten van 2,5 uur
  • Samen met max. 4 andere stellen
  • telefonische kennismaking en voorgesprek
  • support via telefoon, mail en app voor en na de cursus
  • Een reader met veel info
  • mp3's met ontspanningsoefeningen

 

Klik voor cursusdata!

Andere mensen zochten op: