pijl

Eendaagse groepscursus

Tijdens de eendaagse cursus word jij samen met je partner voorbereid op de geboorte van je kindje. Het is een praktische cursus waarbij je veel technieken leert om tijdens de geboorte in te kunnen zetten, maar ook veel info over de geboorte zelf.

Je zult na deze cursusdag met vertrouwen en energie weggaan. Uitkijkend naar de geboorte van jullie kleintje! En hoe fijn is het om straks te weten hoe jullie samen de rust tijdens de geboorte kunnen bewaken en bewaren. Je krijgt daarnaast genoeg kennis en informatie om samen een geboorteplan op te stellen en, wanneer dat nodig zou zijn, zelf keuzes te maken tijdens de geboorte. Daarmee wordt het echt een ervaring van jullie samen! Dat is niet alleen voor jullie fijn, maar ook je kindje zal de rust en het zelfvertrouwen ervaren!

zwolle birthphoto

Wat kun je verwachten? We gaan bezig met ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, houdingen, samenwerking en krijg je veel kennis over het geboorteproces. Dit in een groep met maximaal 4 andere stellen.

Dit is géén hypnobirthingcursus! Ik gebruik technieken uit hypnobirthing, maar voor die extra verdieping, kennis etc raad ik je aan om een groepscursus hypnobirthing te volgen. Weet je niet wat het beste bij je past? Tijdens ons telefonische voorgesprek kan ik je meer uitleg geven over de verschillende mogelijkheden en kunnen jullie alsnog kijken waar jullie voorkeur naar uitgaat.

De cursus kost €180,- per stel. Wat krijg je hiervoor?

  • Een cursusdag van 10.00-16.00 uur
  • Een heerlijke lunch
  • telefonische kennismaking en voorgesprek
  • support via mail, app of telefoon tot na de geboorte van jullie baby
  • Werkboek met veel info en oefeningen
  • mp3 met een fijne ontspanningsoefening

 

Nu hoor ik je denken....kan dit ook privé? Ja! een eendaagse zwangerschapscursus kan ik ook bij jou aan huis geven met alleen jullie tweetjes.

De kosten zijn dan €250,-. Dan kom ik bij jullie thuis op een moment dat het jullie past. Er is veel mogelijk, dus neem voor vragen maar contact met me op!

Klik voor cursusdata!

Andere mensen zochten op: